Lite ölhumor…

Cheferna från ölbolagen Carlsberg, Heineken, Skärgårdsbryggeriet och Budweisser var iväg och spelade på en golfbana någonstans i Sverige. När de spelat färdigt satte de sig ner i restaurangen vid golfbanan. De beställde mat och servitrisen frågade vad de ville dricka till maten.

– Jag tar en Carlsberg, probably the best beer in the world, sa chefen för Carlsberg. Chefen för Heineken höll inte med så han beställde en Heineken vilken han naturligtvis ansåg vara bäst. – Jag tar en Budweiser, för om det är det bästa ölet i USA, så är det bäst här också, sa chefen för Budweiser. – Jag tar ett glas mjölk, sa chefen för Skärgårdsbryggeriet lugnt. Alla de andra tittade förvånat på honom och frågade till sist varför han inte drack Skärgårdslager till maten. 

– Om inte ni ska dricka öl till maten så ska inte heller jag göra det…

Skärgårdsöl Skärgårdslager Skärgårdsbryggeriet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *